Bostadsrätter

Brf Arkö Park

Conventor lanserar nu Brf Arkö Park.I Arkö Park bor du i exklusiva lägenheter som erbjuder attribut som takterrasser, 2,9 meter i takhöjd, mycket väl tilltagna uteplatser, dubbla badrum och walk-in closeth. Ingen i Arkö Park kommer missa soltimmar då samtliga lägenheter har uteplats, takterrass eller balkong i solläge.

Precis som namnet säger ligger lägenheterna i ett parkområde som kommer anläggas. Runt bostadshusen kommer vackra buskage, blommor och träd planteras. Det kommer även finnas ett antal pergolas tillhörande föreningen.

I de fyra största och mest exklusiva lägenheterna kommer de över 20 kvm stora takterrasserna vara förberedda för jacuzzi.

Området – ett helt nytt parkområde

Brf Arkö Park kommer tillsammans med Conventor Bokö att utgöra ett helt nytt område vid Trosaporten. De 9 husen kommer tillsammans att bilda en cirkel runt ett stort grönområde med växtlighet och gångstråk. Runt Brf Arkö Park kommer ett parkområde inspirerat av romantiken att anläggas. Blommande buskage, klätterväxter, gemensam pergola kommer alla att bidra till en känsla av att bo mitt i en park.

Bilar parkeras antingen på parkeringarna på framsidan av husen eller över gatan där boende mot avgift kan hyra en av de många carportarna. Samtliga med elstolpe till bilvärmare.

Om Lägenheterna

Det finns ett stort antal lägenheter i Brf Arkö Park. Alla har unika attribut som bidrar till känslan av ett exklusivt hem. Samtliga lägenheter har stenlagd hall, helkaklade badrum och tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin.

Markplan
Här bor du med direkt kontakt till det för föreningen egna området. Bland blommor, träd och grusgångar har du din mycket väl tilltagna uteplats.

Plan 1
När du kommer en våning upp ser man både föreningens eget parkområde men också den stora gemensamma parken med sina gångstråk och träd. Från balkongen oavsett vilken lägenhet du väljer kan man njuta av soliga dagar då samtliga balkonger ligger i solläge.

Plan 2
Högst upp i husen tittar du ut över området och husen. Dessa lägenheter är något helt nytt och unikt i Trosa. Här finns de väl tilltagna takterrasserna på över 20 kvm. Väljer du en av de fyra 4 – 5:orna är terrassen armerad och förstärkt för jacuzzi. Här finns också vattenutkast, el och dränering för att du enkelt skall kunna fylla och tömma din bubbelpool.