Se våra lediga lägenheter & lokaler

Förråd 10 – 25 kvm. Uppvärmt, bemannat och låst.

Inne i Conventor företagscenter på Industrigatan 2A i Trosa Conventor ut förråd till både privatpersoner och företag. Förråden är larmade på nätterna och bemannade på dagarna. Med direkt entré från lastgatan är det även mycket enkelt att lasta in och ut.

Storlekarna varierar från 10 – 25 kvm. Är man i behov av större förråd är detta också möjligt.

 

Förråd på 10 – 25 kvm. Uppvärmt, larmat, bemannat och låst.

Conventor företagscenter på Industrigatan 2A i Trosa hyr nu ut förråd till både privatpersoner och företag. Förråden är utrustade med larm och är bemannade under dagtid.

Med en entré direkt från gatan är det väldigt enkelt att lasta föremål både in och ut. Varje förrådsägare har även möjlighet att komma och gå vid behov, med hjälp av personliga passerkort.

Storlekarna varierar från 10 – 25 kvm. Är man i behov av ännu större förråd är detta möjligt att ordna.

Produktions, butiks eller lagerlokaler

Nu ges möjligheten att hyra centrala och attraktiva produktions-/lagerytor i Trosas bästa industriläge med gångavstånd till matbutik och restauranger.

Fastigheten ligger alldeles intill länsväg 218 som ansluter till E4 mot Södertälje, med endast 7 mil från Stockholm vilket gör detta till en strategiskt belagd lokal geografiskt sett.

Med grannar så som Camfil Svenska AB, Bolist, Mekonomen, Electrolux Home och ICA Supermarket inom området bidrar detta till ett blandat konsumentflöde.

Lokalerna från ca 150 m² upp till ca 5141 m² disponerar stora produktions-/lagerytor med fribärande konstruktion vilket betyder lättåtkomliga ytor som möjliggör goda transportutrymmen.

I produktionshallarna är fundamenten förstärkta för tunga maskiner och varje produktionshall har av varandra oberoende ventilationssystem samt komfortkyla.

Takhöjden är mellan 3,2 meter till 4,2 meter beroende på hallarna.
Möjligheten finns att ha produktions-/lagerytor angränsande med egen ingång och kontor med komfortkyla.

In och utlastning sker väldigt smidigt via anslutning till flera portar eller via en lastgata med kallager för 25 meters långtradare.

I fastigheten finns ett personal gym samt en lunchrestaurang för allmänheten.

Tillgång till fiber i fastigheten.

Lokalerna kan anpassas till varje tilltänkt hyresgäst för att få en önskad planlösning.

Goda parkeringsmöjligheter för kunder och anställda finns i direkt anslutning till fastigheten.

Tillträde kan ske omgående.

Lägenhet XX

en kort beskrivning….