Hyreslägenheter med trivsel och kvalitet

"Klockrena - ställer alltid upp"

Vi har idag ett 40-tal hyreslägenheter i Trosa. Området Landsort ligger vid Trosaporten ett stenkast från ICA Trossen med flera restauranger i närheten och en kort promenad från det charmiga torget i Trosa centrum.

För oss är det viktigt att bygga för framtiden, att skapa bostäder där folk trivs och mår bra, med kvalitet och miljö som centrala begrepp.

Miljön innebär både boendemiljön, fina lägenheter med trädgårdsmiljö mellan husen, och byggmiljön där vi bygger energisnålt, idag med bergvärme men vi siktar på solenergi.

Vi bygger med hög standard med bra materialval och kvalitet på vitvaror. Lägenheterna har separata ventilationssystem där värmen återvinns och på så sätt håller miljöpåverkan nere.

Vi är måna om att våra hyresgäster ska trivas och stanna länge hos oss och därför gör vi vad vi kan för att detta ska hända. Till exempel så hjälper vår fastighetsskötare Mattias till med saker utöver den vanliga servicen – du kan få hjälp med att installera TV:n, internet, hänga upp tavlor eller sätta upp hyllor.

Dessutom får våra befintliga hyresgäster förtur om de vill byta till en annan lägenhet.