"Klockrena - ställer alltid upp"

”Jag bor i en hyresrätt i området Landsort sedan tre år tillbaka. Vi flyttade in när det var helt nybyggt.
Vi kom från ett tunnland tomt i Vagnhärad och nu ville vi ha en balkong istället. Vi vill också vara nära där allt händer i Trosa men en liten bit utanför så man kan gå hem och det är tyst och lugnt. Så när Conventor byggde hyresrätterna Landsort så tickade det i alla boxarna. Och så är det nära ICA Trossen också.

Vi har ju inte haft så många hyresvärdar i våra dagar men Conventor är klockrena. Behöver man hjälp så fixar de det på en gång, de ställer alltid upp. När jag pratar runt med grannarna så tycker de samma sak. Vi är så nöjda.

Vi trivs som bara den – jag kommer aldrig att flytta härifrån.”

Lars

”De är toppen – så mycket hjälp som jag har fått!”

”Jag bor i en bostadsrätt i Arkö Park och jag flyttade in för ett år sedan. Jag valde att bo där för att jag hade goda vänner som skulle flytta dit och för att lägenheterna var så trevliga. När mina vänner kommer hit så tycker de att jag har en jättefin lägenhet – den är ljus, öppen och har högt i tak.

Conventor har varit fantastiska. De är ju inte skyldiga att hjälpa mig men de har ställt upp och varit otroligt hjälpsamma. De har flyttat garderober och installerat TV:n och fixat med elektroniken.

Dessutom så har de ställt upp pallkragar på vår gemensamma uteplats så nu odlar jag grönsaker och potatis för fullt.

Jag har hamnat helt rätt.”

Eva

”De är genuint intresserade av sina hyresgäster”

”Vi hyr kontor hos Conventor sedan två år. I början var det bara en av oss tre delägare som satt här och då hyrde vi ett rum på 10 kvm. Det var perfekt med ett eget kontor samtidigt som man fick den sociala gemenskapen med andra som också hyrde kontor här. När det blev dags att sitta här alla tre så specialbyggde Conventor ett kontor till oss efter våra önskemål. Och vi får fortfarande ta del av den sociala gemenskapen.
Ytterligare en stor fördel med att sitta här att det fungerar så bra med post- och paketleveranser. Vi är inte alltid på plats eftersom vi besöker våra kunder och det är en trygghet att veta att det blir omhändertaget av Conventor.

Det är skönt med en stabil hyresvärd som bryr sig – vi lär bli kvar här ett bra tag framåt.”

Christer

”Snabba puckar – hands on – de reagerar direkt”

”Vi hade kontor på Industrigatan tidigare men i takt med att vi växte så behövde vi mer ändamålsenliga lokaler. Samtidigt började Conventor göra om sitt gamla tryckeri till kontorslokaler och det passade oss perfekt. Vi flyttade in för tre år sedan och trivs jättebra. Conventor gjorde lite omflyttningar och anpassningar och vi har nu ett helt våningsplan.

Marie, Robert och Mattias är alltid så tillmötesgående, det finns inga problem. De agerar direkt, vi får snabb återkoppling och det är alltid glada miner. Dessutom tar de egna initiativ för att underhålla lokalerna och underlätta för oss hyresgäster. ”

Maud