Våra hyresrätter

Conventor Landsort

Vi bygger 43 nya hyresrätter vid Trosaporten. Beläget mellan Verktygsgatan och Industrigatan i Trosa är det gångavstånd till näst intill allt i Trosa. I mitten av området kommer vi att uppföra en park för att skapa en lugn och trivsam atmosfär. Så gott som samtliga lägenheter kommer ha utsikt över parken och då även ha solläge.

Lägenheterna kommer vara lätta att ta sig till då samtliga hus utrustas med hiss! Som tillval kan lägenheterna utrustas med diskmaskin. Från 2,5 rok och upp till 4 rok kan även tvättmaskin och torktumlare installeras i lägenheten. Möjlighet finns även att hyra parkeringsplats med eller utan elstolpe.

Om Lägenheterna

Långhusen

4 rok
Parkettgolv genomgående i hela lägenheten, klinker i hall och helkaklat badrum. Gästtoaletten har även den klinkergolv. Walk in closet från masterbedroom. Ett badrum och två toaletter. Köket är förberett för diskmaskin och badrummet förberett för separat tvättmaskin och torktumlare. Balkong med plats för åtta personer eller uteplats mot den gemensamma gården och fransk balkong mot gatan.

3 rok
Parkettgolv genomgående i hela lägenheten, klinker i hall och helkaklat badrum. Köket är förberett för diskmaskin och badrummet förberett för tvätt pelare. Balkong med plats för fyra personer eller uteplats mot den gemensamma gården och fransk balkong mot gatan. På översta våningsplanet har lägenheterna takfönster istället för fransk balkong.

2,5 rok
Lägenheten kan antingen utföras som en större tvåa alternativt en tre med ett mindre gästrum/kontor. Parkettgolv genomgående i hela lägenheten, klinker i hall och helkaklat badrum. Köket är förberett för diskmaskin och badrummet förberett för tvätt pelare. Balkong med plats för fyra personer eller uteplats mot den gemensamma gården och fransk balkong mot gatan. På översta våningsplanet har lägenheterna takfönster istället för fransk balkong.

2 rok
Parkettgolv genomgående i hela lägenheten, klinker i hall och helkaklat badrum badrum. Köket är förberett för diskmaskin. Balkong med plats för fyra personer eller uteplats mot den gemensamma gården och fransk balkong mot gatan. På översta våningsplanet har lägenheterna takfönster istället för fransk balkong.

1 rok
Parkettgolv genomgående i hela lägenheten, klinker i hall och helkaklat badrum. Köket är förberett för diskmaskin.

Parkhusen

3 rok
Parkettgolv genomgående i hela lägenheten, klinker i hall och helkaklat badrum. Köket är förberett för diskmaskin och badrummet förberett för tvätt pelare. Balkong eller uteplats. På översta våningsplanet har lägenheterna takfönster.

2 rok 
Parkettgolv genomgående i hela lägenheten, klinker i hall och helkaklat badrum. Köket är förberett för diskmaskin och badrummet förberett för tvätt pelare. Balkong eller uteplats.

1 rok
Parkettgolv genomgående i hela lägenheten, klinker i hall och helkaklat badrum. Köket är förberett för diskmaskin. Balkong eller uteplats.